Stii zicala „fiecare isi construieste propriul destin”? Ei bine, s-a dovedit ca, pana la urma, aceasta nu este o simpla vorba din popor, insa adevarul pe care il contine este mai greu de digerat decat credem.

De asemenea, probabil ca ai auzit spunandu-se si ca „atragi ceea ce gandesti” sau ca legea rezonantei functioneaza in cazul fiecaruia dintre noi. Stiinta spune ca este asa, noi realizam ca este asa, insa ramane suspendata problema punerii in practica.

Electromagnetismul si legea rezonantei, fenomenele care explica de ce viata noastra este asa cum este.

Te-ai intrebat vreodata de ce viata ta este asa cum este? Poate ca esti multimit/a de ea, poate simti ca se poate si mai bine sau poate simti ca drumul tau este plin de obstacole.

Daca da, atunci cu siguranta ca ti-ai pu si intrebarea „de ce?”. Una dintre explicatiile cercetatorilor se refera la legea rezonantei. Fiecare dintre gandurile noastre rezoneaza la o anumita frecventa.

In functie de aceasta, vom atrage evenimente si oameni care functioneaza, traiesc sau gandesc la acelasi nivel.

Daca urmeaza sa spui ca nu esti ca si cei care te inconjoara sau ca nu meriti sa ti se intample ceea ce ti se intampla, mai gandeste-te o data.

Se pare ca electromagnetismul este fenomenul care desemneaza fiecare eveniment care ne inconjoara. Creierul, respectiv modul in care gandim, bataile inimii si ADN-ul uman sunt principalii responsabili pentru modul in care decurge viata noastra.

Inima umana genereaza un camp electromagnetic la fiecare bataie care are o raza de aproximativ 2-3 metri, conform Institutului de Cardiologie din California. Inima interactioneaza cu trupul, iar emotiile noastre sunt transpuse in energie electrica magnetica. Acelasi lucru este valabil si in cazul gandurilor noastre.

Afectiunea, iubirea, sunt rezultatul undelor emise de campul electromagnetic al organului nostru central pe care il numim inima si sunt de 5000 de ori mai puternice decat undele emise de creier. De aceea, sustinerea afectiva este deseori „miraculoasa”, desi acest proces este, in realitate, deloc miraculos.

Insa inima si creierul nu sunt singurele care dicteaza modul in care traim, gandim si atragem evenimente fericite sau nefericite asupra noastra. Conform cercetatorilor, ADN-ul este responsabil cu ordonarea fotonilor (particule esentiale pentru fenomenele electromagnetice) in intreg organismul uman.

Conform descoperirilor omului de stiinta Vladimir Poponin, campul cuantic format de ADN-ul nostru este cel care ne leaga de toate evenimentele din jurul nostru. Odata supus la campuri emotionale generate de inima, lanturile ADN-ului se dilata sau se contracta, in functie de natura emotiilor.

Ce trebuie sa retinem din aceste informatii? Faptul ca putem controla emotiile, reactiile si intreaga noastra viata, prin gandurile pe care le transmitem.

Daca vrei sa contribui la o lume mai buna, incepe sa iti observi gandurile. Vei fi uimit/a!

P.S. – Nu sunt eu in videoclipul de mai sus 🙂